Betalen

Bij Douchefilterexpert.be kunt u maar liefst op 6 manieren betalen.


Betaalwijze Betaalkosten
iDeal Gratis
Betalen na ontvangst (achter af betalen) Gratis
Creditcard (Visa en MasterCard) Gratis
Paypal Gratis
MisterCash Gratis
Vooruitbetaling via bank Gratis


iDeal

Doet u aan internetbankeren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan heeft u toegang tot iDEAL, de gemakkelijkste manier van betalen op internet.


Waarom kiezen voor betalen via iDEAL?

 1. U betaalt snel, simpel en veilig online via uw eigen bank.
 2. U heeft geen speciale software nodig om iDEAL te gebruiken.
 3. Op werkdagen voor 20.00 uur met iDEAL besteld? Morgen in huis!
 4. Betalen met iDEAL is bij Waterfilterexpert.nl altijd volledig gratis.

AfterPay - Achteraf betalen (Nederland / België) vanaf 30 euro

AfterPay voert voor Douchefilterexpert.be het volledige achteraf betaalproces. Dit is het principe van eerst ontvangen, bekijken en dan betalen.
Dit betekent dat u een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. AfterPay houdt u op de hoogte via bushnotificaties & e-mail wanneer er een staaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid. Mocht overhoop uw verzoek tot betalen met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar www.AfterPay.nl. De kosten voor AfterPay zijn gratis per bestelling. Er zijn wel een aantal voorwaarden verbonden aan deze betaalmethode namelijk:
 • Bij 1e gebruik is er een maximum orderbedrag van € 2500,-
 • Bij de vervolgbestellingen is er een maximum orderbedrag van € 2500,-
 • Het minimum orderbedrag is € 30,-
 • De factuur wordt verstuurd 2 dagen na verzending van de bestelling
 • De betaling kan u zelf bepalen mits binnen de gestelde termijn van 14 dagen. Als u dit niet optijd betaald krijgt u een kosteloze herinnering.
Zoals eerder vermeld voert AfterPay voert het volledig achteraf betaalproces uit voor Douchefilterexpert.be. Dit betekent dat u een e-mail namens AfterPay ontvangt en niet via ons.


Creditcard

Bij Douchefilterexpert.be zijn creditcards van o.a. MasterCard en Visa van Nederlandse aanbieders meer dan welkom. Zodra we uw creditcardgegevens gecontroleerd hebben, versturen we uw bestelling die dag nog.

Waarom kiezen voor betalen per creditcard?

 1. Betalen met creditcard is bij Waterfilterexpert altijd volledig gratis.
 2. Op werkdagen voor 20.00 uur met creditcard besteld? Morgen in huis!
 3. Uw creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.

Paypal

Bij Douchefilterexpert.be kunt u betalen via PayPal. Een PayPal-rekening kunt u gebruiken als uw digitale portemonnee. Een veilige en handige plek waar u uw betaalmethodes kunt bewaren en eenvoudig kunt gebruiken. U hoeft niet langer uw creditcardgegevens te onthouden of naar uw random reader te zoeken. Het enige wat u nodig heeft is uw e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Op de website van Paypal kunt u meer informatie vinden.

Waarom kiezen voor betalen met PayPal?

 1. Betalen met PayPal is bij Douchefilterexpert.be altijd volledig gratis.
 2. U kunt veilige aankopen doen zonder uw creditcardnummer of financiële informatie door te geven.
 3. Op werkdagen voor 20.00 uur met PayPal besteld? Morgen in huis!


MisterCash

Bancontact / Mister Cash is de Belgische variant van iDEAL en werkt op dezelfde wijze alleen voor mensen die vanuit een Belgische rekening de bestelling wil betalen. 


Vooruitbetaling via bank

Vooruitbetalen houdt in, dat u na het invoeren van uw bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening overmaakt. U ontvangt dan van onze payment provider MultiSafePay een email met hierin alle benodigde gegevens om de bankoverboeking correct te laten plaatsvinden. Zo gauw wij de betaling ontvangen hebben, zullen we uw bestelling versturen.


Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Hou daarom wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd.